NOVO U NAŠEM GRADU*
SOLARIJUM CENTAR MEGASUN!


      Raspolažemo stajaćim i ležećim solarijumima najnovije klase, proizvođača megaSun.

      Uporedo sa sunčanjem u našem megaSun solarijumu preporučujemo Vam da ne propustite našu specijalnu ponudu: kolarijum MonaMie je nov proizvod u usponu na području svetlosne terapije.

      Crvena svetlost, talasne duzine od 620nm prodire do dubine 10mm ispod površine kože i utiče na aktivnost ćelija.

       Kolarijum MonaMie aktivira proizvodnju kolagena putem svetlosnih talasa. Male, sitne bore nestaju, koža postaje vidno hidrirana i zategnuta. MonaMie poseduje UV lampe koje možete kombinovati sa crvenom svetlosnom terapijom i ujedno da se sunčate i podmlađujete.

Iz naše ponude takođe preporučujemo:

-Model Alpha broj je jedan medju megaSun solarijumima. Nudi performanse i komfor, dizajn I novu tehnologiju. Sadrzi 44 UV lampe za telo , 4 UV lampe za lice, 2 UV lampe za ramena, 6x2 vitamin D lampe.

-MegaSun Optima Tower (stajaći) sadrži 48 UV lampi za celo telo i 4x36 kolagen bustera i daje savršene rezultate tamnjenja od glave do pete i hidraticiju kože lica i dekoltea.

-MegaSun Tower T200 (stajaći) ima 52 UV lampe za intezivno sunčanje. Preporučuje se osobama sa tamnijijim tenom.

-MegaSun 4800 Ultra Power (ležeći) sadrži 32 UV lampe i 2x2 vitamin D lampe i pripremni je solarijum za osobe sa svetlijim tenom.

Vaš najbolji izbor za inteligentno sunčanje – megaSun solarijum “Wing Club Hotel”


MegaSun Solarijum centar u Hotelu Wing 6 MegaSun Solarijum centar u Hotelu Wing 8 MegaSun Solarijum centar u Hotelu Wing 9 MegaSun Solarijum centar u Hotelu Wing 18 MegaSun Solarijum centar u Hotelu Wing 10

MegaSun Solarijum centar u Hotelu Wing 12 MegaSun Solarijum centar u Hotelu Wing 7 MegaSun Solarijum centar u Hotelu Wing 15 MegaSun Solarijum centar u Hotelu Wing 2 MegaSun Solarijum centar u Hotelu Wing 17 MegaSun Solarijum centar u Hotelu Wing 16 MegaSun Solarijum centar u Hotelu Wing 3