PARK HOTELA WING CLUB


      Wing Hotel nudi sadržaj PARK za goste Hotela. CEMER KENT EKIPMANLARI moderno dizajnirano igralište, popločano gumenom podlogom ( d=5 cm) sa toboganima, spiralama, penjalicama i kulama je glavna atrakcija. Pored toga tu su i 2 ljuljaške i klackalice, sve zajedno, na zadovoljstvo i radost najmlađih gostiju Hotela Wing.

Čitav PARK zauzima površinu od 6.000 m2 i prostire se u lepo negovanoj šumi raznovrsnog listopadnog i zimzelenog drveća sa izvanrednom, prijatnom hladovinom.
85% prostora je pokriveno negovanom travom a u središnjem delu je pokriveni konak površine 200 m2 gde se nalaze česma sa pijaćom vodom i garnitura trpezarijskih stolova i stolica.

Gosti Hotela su dobro došli da se opuste u Parku Hotela uz kafu i piće.
Na zahtev gosta, Hotel može urediti prostor za ručak ili večeru za dvoje (1 par) ili maksimalno 50 ljudi u varijanti “buffet” (samoposluživanje) kao i prijatnu muzičku pratnju (klavir, gitara, solo) i to se posebno ugovara sa upravom Hotela.

Wing Club Hotel

Hote Wing Club - Playground Hote Wing Club - Park Hote Wing Club - Park Hote Wing Club - Park Hote Wing Club - Playground