<


TEHNIČKE KARAKTERISTIKE I SPECIFIKACIJE SALE ZA KONFERENCIJE I SEMINARE


Sala u okviru osnovne škole OŠ Crnjanski koja se nalazi u sklopu Wing Club Hotela je opremljena video i audio opremom visokog kvaliteta i poslednje generacije.

Od opreme sala poseduje:

Laserski projektor NEC P502HL-2 koji nativno radi u Full HD rezoluciji (1920x1080) sa 5000 Lumena osvetljenja i ekstremno velikim "throw ratio" -m od 1.24 do 2.1:1. Projektor podržava 2 HDMI 1.4, VGA i RC kompozitne ulaze kao i spektar digitalnih i analognih audio ulaza i izlaza.

Sam projektor ima opcije kalibracije slike po želji korisnika sa svim savremenim funkcijama kao što su "frame freeze", "seamless input switching", sRGB color control.

Slika se projektuje na visoko-kvlaitetnom platnu dimenzija 135" (3 metra i 43 centimetara).

Za zvuk zadužen par zvučnika JBL Control 28 (2x 250W - SPL 112 dB) širokog zvučnog spektra i rezolucije koga pokrece JBL CSM 28 pojačivač kako bi visoko-kvalitetan zvuk bio jasan u svakom delu prostorije koja ukupno iznosi 111 metara kvadratnih.

Za sistem mikrofona kojih ukupno ima 6 (2 stona, 2 bube, 2 na stalcima) zadužen je sistem od 9 Bosch LBB 3099 zvučnika rasporedjenih tako da se signal sa mikrofona čuje u svakom delu prostorije.

Sala je u svakom momentu klimatizovana na prijatnih 20-24 celzijusevih i idealna je za konferencije, prezentacije, projekciju filmova, dokumentarnih emisija.

*Sala opciono nudi i mogućnost live broadcasta i snimanja sesije.


Conference & Seminars

Conference & Seminars

Conference & Seminars

Conference & Seminars

Conference & Seminars